Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sinergy Cosmetics
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Tratamente profesionale de par
104 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Tratamente profesionale pentru saloane.Aveti probleme cu CADEREA PARULUI?

Aveti un par deteriorat, subtire, tratat chimic, fara volum, aspru, despicat?

SINERGY COSMETICS companie italiana de renume mondial intra acum si pe piata romaneasca.

DE CE SINERGY?
Pentru ca SINERGY inseamna: CALITATE, PRET, SERIOZITATE, STIL, EVOLUTIE cu si din NATURA, RESPECT, EXPERIENTA. Această experiență ce in ani invata si formeaza, aceasta experienta ce înseamnă că putem oferi produse cosmetice profesionale în continuă evoluție.

Beneficiile dumneavoastra? Un standard ridicat de calitate si seriozitatea noastra in a va oferi un produs profesional de par.Excelent pentru a va ajuta sa aveti un par sanatos si plin de vitalitate. Nu ezita sa accesati site-ul nostru www.sinergycosmeticsromania.ro unde vei gasi raspunsuri si rezolvari .

In cazul in care ai probleme majore cu parul,nu ezita sa ne scrii. Vom incerca impreuna sa rezolvam problema. Intra pe site-ul nostru www.sinergycosmeticsromania.ro la comenzi en-gross pentru a vizualiza preturile pentru saloane, inscrie-te, colaboreaza cu noi si vei avea o multime de beneficii: reduceri substantiale ,seminarii gratuite in Italia , seminarii gratuite in Romania .

Seminariile sunt organizate de SINERGY COSMETICS ITALIA. Nu ezita sa ne contactezi , pentru informatii suplimentare !Lucram cu cei mai buni hair-stylisti italieni!!!

Telefon 0729865927
Din Gura in Gura